Results 1 to 7 of 7

Thread: t6 clone

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    canada
    Posts
    143
    Satfix Buxs
    484
    Thanks
    63
    Thanked 33 Times in 22 Posts
    Items DogCanadaLionSome beer
Gift received at 10-12-2012, 12:01 PM from ICEMAN

    Default t6 clone

    is anyone got t6 clone and is it working good ?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    282
    Satfix Buxs
    1,214
    Thanks
    99
    Thanked 209 Times in 102 Posts

    Default

    biggest piece of crap i have ever bought. i have 12 of them not knowing i was buying clones would give them away if somebody was willing to come get em lol

  3. The Following User Says Thank You to scooby8888 For This Useful Post:


  4. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    21
    Satfix Buxs
    335
    Thanks
    9
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default

    they work i got mine working iks and iptv

  5. The Following User Says Thank You to willrod00 For This Useful Post:


  6. #4
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    8
    Satfix Buxs
    233
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Yes it takes time and effort but it is working good iptv and 5 sats.

  7. The Following User Says Thank You to willie For This Useful Post:


  8. #5
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    15
    Satfix Buxs
    240
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Hello, I'm new, can you explain a complete installation, what can I do to have a IPTV and Sat in same times, did you take Kodi, I don't know...

  9. #6
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    553
    Satfix Buxs
    16,670
    Thanks
    205
    Thanked 3,511 Times in 463 Posts

    Default

    You would have to run emulator on kodi
    Please do not contact me regarding purchasing crown I am not a reseller.
    Thanks

  10. #7
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    15
    Satfix Buxs
    240
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    When I turn on the receiver, I see Kodi and I check the version is 14.1 but after that whathe can I do...

    The Kodi, is it possible to have a IPTV...

    Thank you...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •