Results 1 to 7 of 7

Thread: t6 clone

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    canada
    Posts
    160
    Satfix Buxs
    532
    Thanks
    73
    Thanked 37 Times in 26 Posts
    Items DogCanadaLionSome beer
Gift received at 10-12-2012, 12:01 PM from ICEMAN

    Default t6 clone

    is anyone got t6 clone and is it working good ?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    290
    Satfix Buxs
    1,252
    Thanks
    104
    Thanked 212 Times in 104 Posts

    Default

    biggest piece of crap i have ever bought. i have 12 of them not knowing i was buying clones would give them away if somebody was willing to come get em lol

  3. The Following User Says Thank You to scooby8888 For This Useful Post:


  4. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    21
    Satfix Buxs
    341
    Thanks
    9
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default

    they work i got mine working iks and iptv

  5. The Following User Says Thank You to willrod00 For This Useful Post:


  6. #4
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    8
    Satfix Buxs
    238
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Yes it takes time and effort but it is working good iptv and 5 sats.

  7. The Following User Says Thank You to willie For This Useful Post:


  8. #5
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    15
    Satfix Buxs
    242
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Hello, I'm new, can you explain a complete installation, what can I do to have a IPTV and Sat in same times, did you take Kodi, I don't know...

  9. #6
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    614
    Satfix Buxs
    17,127
    Thanks
    264
    Thanked 3,685 Times in 506 Posts

    Default

    You would have to run emulator on kodi
    Please do not contact me regarding purchasing crown I am not a reseller.
    Thanks

  10. #7
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    15
    Satfix Buxs
    242
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    When I turn on the receiver, I see Kodi and I check the version is 14.1 but after that whathe can I do...

    The Kodi, is it possible to have a IPTV...

    Thank you...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •