Results 1 to 14 of 14

Thread: Will this File Dreamlink_T5_bootloop upgrade file.txt work for DL T5 HD rebooting?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    436
    Satfix Buxs
    2,177
    Thanks
    177
    Thanked 108 Times in 77 Posts

    Default Will this File Dreamlink_T5_bootloop upgrade file.txt work for DL T5 HD rebooting?

    I am having some trouble with my Dreamlink T5 HD rebooting by itself every day or two.

    Will this File Dreamlink_T5_bootloop upgrade file.txt work for DL T5 HD rebooting by itself automatically?

    I have downloaded the file already, and if this the one that will remedy the issue I will unzip it and just place that on a usb flash drive.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    436
    Satfix Buxs
    2,177
    Thanks
    177
    Thanked 108 Times in 77 Posts

    Default

    Please BUMP this up. Thanks in advance.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2,235
    Satfix Buxs
    151,550
    Thanks
    2,307
    Thanked 3,623 Times in 1,321 Posts
    Items Sword

    Default

    is it continually rebooting or occasionally?
    If its constantly try it

  4. The Following User Says Thank You to nobodyspecial For This Useful Post:


  5. #4
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    ʎɹʇunoɔ ʞɔǝu pǝɹ
    Posts
    9,269
    Satfix Buxs
    40,153
    Thanks
    11,485
    Thanked 12,906 Times in 3,775 Posts
    Items Some beerMartini
Gift received at 04-01-2014, 12:27 AM from hedley
Message: congats on your5KCanadaHeadstonesDevilbeerA Beer
Gift received at 11-13-2013, 10:18 PM from thebeav
Message: This one on me  lolCrown Royal
Gift received at 12-17-2012, 06:15 AM from ICEMAN
Message: merry christmas,thank you

    Default

    if i remember i think it was 4 those stuck in bootloop..but i have lost my mind since then..have you tried system restore?..load latest fac file..restore again..then latest bin?
    [KIDWICKED]..;/

  6. The Following 2 Users Say Thank You to KIDWCKED For This Useful Post:


  7. #5
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    436
    Satfix Buxs
    2,177
    Thanks
    177
    Thanked 108 Times in 77 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nobodyspecial View Post
    is it continually rebooting or occasionally?
    If its constantly try it
    It was rebooting occasionally.

  8. #6
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    436
    Satfix Buxs
    2,177
    Thanks
    177
    Thanked 108 Times in 77 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by KIDWCKED View Post
    if i remember i think it was 4 those stuck in bootloop..but i have lost my mind since then..have you tried system restore?..load latest fac file..restore again..then latest bin?
    Thank you I will try one you have just put in the post in the thread. If I find after I do those step, and it does another reboot then I will try the bin Dreamlink_T5_bootloop upgrade file.txt.

  9. #7
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    436
    Satfix Buxs
    2,177
    Thanks
    177
    Thanked 108 Times in 77 Posts

    Default

    I tried with instructions with the Dreamlink_T5_bootloop upgrade file.txt and it worked so far.

    It did reboot again because the last step it says to do a factory recovery and that would mean factory bin...factory recovery...newest bin then factory recovery again.

    Should I have skipped the last step for factory recovery or is it the newest bin that is giving me the auto reboot on my DL T5 HD?

    If someone can help me please let me know.

    Thanks in advance.

  10. #8
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    436
    Satfix Buxs
    2,177
    Thanks
    177
    Thanked 108 Times in 77 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lionking View Post
    I tried with instructions with the Dreamlink_T5_bootloop upgrade file.txt and it worked so far.

    It did reboot again because the last step it says to do a factory recovery and that would mean factory bin...factory recovery...newest bin then factory recovery again.

    Should I have skipped the last step for factory recovery or is it the newest bin that is giving me the auto reboot on my DL T5 HD?

    If someone can help me please let me know.

    Thanks in advance.
    Please BUMP this up. Thanks in advance.

  11. #9
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2,235
    Satfix Buxs
    151,550
    Thanks
    2,307
    Thanked 3,623 Times in 1,321 Posts
    Items Sword

    Default

    Quote Originally Posted by lionking View Post
    I tried with instructions with the Dreamlink_T5_bootloop upgrade file.txt and it worked so far.

    It did reboot again because the last step it says to do a factory recovery and that would mean factory bin...factory recovery...newest bin then factory recovery again.

    Should I have skipped the last step for factory recovery or is it the newest bin that is giving me the auto reboot on my DL T5 HD?

    If someone can help me please let me know.

    Thanks in advance.
    the part in your post is wrong ,that is not a factory reset A factory set is done in system recovery

  12. #10
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    436
    Satfix Buxs
    2,177
    Thanks
    177
    Thanked 108 Times in 77 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nobodyspecial View Post
    the part in your post is wrong ,that is not a factory reset A factory set is done in system recovery
    Yes it is factory set in system recovery I made a mistake because tired of having to get this auto re boot.

  13. #11
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2,235
    Satfix Buxs
    151,550
    Thanks
    2,307
    Thanked 3,623 Times in 1,321 Posts
    Items Sword

    Default

    Quote Originally Posted by lionking View Post
    Yes it is factory set in system recovery I made a mistake because tired of having to get this auto re boot.
    after loading any sw file you do a factory set nothing else,you would not load factory file again

  14. #12
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    436
    Satfix Buxs
    2,177
    Thanks
    177
    Thanked 108 Times in 77 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nobodyspecial View Post
    after loading any sw file you do a factory set nothing else,you would not load factory file again
    Yes, but after I load the sw file, and do a factory set it would mean just to do a rescan of sats and channels in the Dish Settings Menu...Correct? not to have to load even the newest bin again.
    That is where I went wrong before doing a factory set then factory bin then newest bin.
    Could that be the reason why I get this auto reboot?

  15. #13
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1,346
    Satfix Buxs
    7,873
    Thanks
    9
    Thanked 1,487 Times in 747 Posts

    Default

    Disconnect the cable to dish and see if the box still is doing the rebooting.

  16. The Following 2 Users Say Thank You to jvvh5897 For This Useful Post:


  17. #14
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    436
    Satfix Buxs
    2,177
    Thanks
    177
    Thanked 108 Times in 77 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jvvh5897 View Post
    Disconnect the cable to dish and see if the box still is doing the rebooting.
    Yes I have done that before and no issue plus I do have grounding to the dish too.

    Actually after using that Dreamlink_T5_bootloop upgrade file.txt and read the post from nobodyspecial did a factory set without any loading of factory file and newest file.

    I just did a rescan of sat and channels from the dish settings menu....no rebooting so far.

    Thanks.

  18. The Following User Says Thank You to lionking For This Useful Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •