View Full Version : oglinda tv ????????????????
gigibecali
10-20-2010, 05:19 PM
salut tuturor romanilor , am si eu o intrebare : stie cineva ce se intimpla cu otv ? era pe galaxy 25 si a mers perfect acum este no audio no video.
stie cineva ce se intimpla si cum putem sa il prindem. de asemenea ce se intimpla cu rcs-urile mai avem vreo sansa sa le vizionam fara a plati tone de $ , foloseste cineva Weather forecast pentru rcs-uri si merge ?ce stiu e, ca globecast e pe n3 too.
multumesc:yeaah:
Noroc,
Cred ca OTV a murit nitel....financiar.
Sper sa revina.
henric
10-21-2010, 11:57 PM
Salut....poate va reveni,daca nu singura solutie ramine internetul deocamdata.Multumesc:stop:
henric
10-22-2010, 12:06 AM
Ce resivere mai folositi? Sinteti Multumiti??? Eu am ramas numai cu Satzen 300 si
e OK.Am pierdut SV cu ultimul program si e inapoi in cutie dupa doi ani.....
:bump:
nutzu
10-24-2010, 12:39 PM
Ce resivere mai folositi? Sinteti Multumiti??? Eu am ramas numai cu Satzen 300 si
e OK.Am pierdut SV cu ultimul program si e inapoi in cutie dupa doi ani.....
:bump:eu folosesc nano2 si I-link
henric
10-24-2010, 02:40 PM
eu folosesc nano2 si I-link
Planuiesc sa schimb SV.cu I-Link 9500 ma intreb daca e stabil ,stiu ca e inca nou pe piata si nu prea se vorbeste despre acest model.:noidea:
nutzu
10-24-2010, 10:03 PM
Planuiesc sa schimb SV.cu I-Link 9500 ma intreb daca e stabil ,stiu ca e inca nou pe piata si nu prea se vorbeste despre acest model.:noidea:il am de citeva luni cam de 6 luni si sint mutzumit cu el desigur mai cade dar isi revine(btw e bun numai pt 110-119,97w),nano2 il am de un an nu are calitate ca i-linkul dar am scos bani pe el.
Am inteles ca amindoua, cnx & i-link folosesc acelas server; cade serverul cad amindoua...
Sv sau Nf folosesc servere diferite.
nutzu
10-26-2010, 01:27 PM
Am inteles ca amindoua, cnx & i-link folosesc acelas server; cade serverul cad amindoua...
Sv sau Nf folosesc servere diferite.da folosesc acelasi server dar e serverul I-linkului cite-o data nano cade dar i-linkul nu.
henric
10-26-2010, 11:51 PM
:noidea:Vreun sfat de unde pot comande 9500HD inafara de Ebay, nu am gasit la mine in regiune (Ottwa),modulul il am deja de la Kbox Pant.HD.Multumesc.
Eu am cumparat ceva de la onesat(dot)ca din alberta.
Astia nu au taxe.
incrediblefta vinde i-link.
Nu este prea ieftin, fiind un produs relativ nou pe piata.
modulul da la kbox? care serie se potriveste la ilink?
henric
10-27-2010, 01:43 PM
Eu am cumparat ceva de la onesat(dot)ca din alberta.
Astia nu au taxe.
incrediblefta vinde i-link.
Nu este prea ieftin, fiind un produs relativ nou pe piata.
modulul da la kbox? care serie se potriveste la ilink?
Iartama am tapat gresit vorbeam de Kbox Panter HD.
Am inteles.
Nici o problema.
Eram curios caci eu am un prodigy si credeam ca e vre-o speranta.
nutzu
10-28-2010, 03:01 AM
Am inteles.
Nici o problema.
Eram curios caci eu am un prodigy si credeam ca e vre-o speranta.si eu am unu dar e prin basement in cutie ca nou nu am apucat sa il folosec decit 3 luni,sint mutzumit cu i-linkul si nano2 cred ca sint cele mai bune la ora actuala pe piatza
henric
10-28-2010, 11:29 AM
Multumesc pt. info,ma voi uita dupa I-link,probabil tot pe Ebay,ieri am primit noul adaptor pt. SV (new link) dar nu am reusit sa aduc resivarul la viata cu ultimul program instalat sa intimplat ceva cu cutia,asa ca astept pentru noutati....O zi placuta..:thumbsup:
nutzu
10-28-2010, 10:08 PM
Multumesc pt. info,ma voi uita dupa I-link,probabil tot pe Ebay,ieri am primit noul adaptor pt. SV (new link) dar nu am reusit sa aduc resivarul la viata cu ultimul program instalat sa intimplat ceva cu cutia,asa ca astept pentru noutati....O zi placuta..:thumbsup:de exemplu acum la ora asta nano2 serverul lor e down dar cei de la i-link sint up.
Ai grija cum il setezi. Eu am pierdut un ihub si un newlink.
si eu am unu dar e prin basement in cutie ca nou nu am apucat sa il folosec decit 3 luni,sint mutzumit cu i-linkul si nano2 cred ca sint cele mai bune la ora actuala pe piatza
Sint cele mai stabile.
Nici unul nu se compara la calitatea imaginii cu sv8k.
Apoi urmeaza NFhd si prodigy. Nu am lucrat cu ilink, dar fiind un produs nou pe piata trebuie ca are calitati bune.
henric
10-29-2010, 11:50 AM
Sint cele mai stabile.
Nici unul nu se compara la calitatea imaginii cu sv8k.
Apoi urmeaza NFhd si prodigy. Nu am lucrat cu ilink, dar fiind un produs nou pe piata trebuie ca are calitati bune.
Ce ai facut pina la urma cu SV???,ai reusit sa-l setezi din nou dupa ultimul bin?? Ce model ai ,probabil ca 8000,vad ca ai avut si tu probleme cu Ihub-New link.:noidea:
Am un sv8k cu newlink deci am folosit binul HD6.
Din felul cum se pling ceilalti binul 515 omoara i-hub.
Al meu era deja stricat inainte de a aparea 515.
gigibecali
11-15-2010, 04:43 PM
guys stop hijacking the treads .... u better open a new one .... they might close this forum......tnx:yeaah: