PDA

View Full Version : usman123

lme
10-27-2010, 11:07 PM
Feriti-va de asta care spune ca are de vinzare boxe.
Asta este un post al lui pe alt site:
"3 Brand New I-Link 9000 Plus & 4 Brand New Sonicview 8000 HD". Am aflat ca e venit din India.
I-am trimis banii si am avut o singura converstie cu el prin cell dupa care s-a dat la fund.
Acum nu mai raspunde sau cind il sun de la public inchide imediat. Este din Milton, ontario.
Sint in contact cu alte 2 "victime".
Mai asteptam unul si poate ii facem o "vizita"...
Daca cineva poate sa-mi comunice mai multe informatii ii multumesc anticipat.

nutzu
10-28-2010, 02:57 AM
Feriti-va de asta care spune ca are de vinzare boxe.
Asta este un post al lui pe alt site:
"3 Brand New I-Link 9000 Plus & 4 Brand New Sonicview 8000 HD". Am aflat ca e venit din India.
I-am trimis banii si am avut o singura converstie cu el prin cell dupa care s-a dat la fund.
Acum nu mai raspunde sau cind il sun de la public inchide imediat. Este din Milton, ontario.
Sint in contact cu alte 2 "victime".
Mai asteptam unul si poate ii facem o "vizita"...
Daca cineva poate sa-mi comunice mai multe informatii ii multumesc anticipat.pai nu ai folosit paypal??ebay??sau kijiji ?? daca nu teapa se ia usor

lme
10-29-2010, 12:59 AM
Platit prin email transfer.
Am avut probleme si cu paypal(ebay); mi-au dat termen 30 zile sa-mi rezolv disputa cu vinzatorul si apoi ramii oltean !
Ei trebuie sa-si ia fee de pe tranzactii: bune sau rele.

nutzu
10-31-2010, 01:19 AM
Platit prin email transfer.
Am avut probleme si cu paypal(ebay); mi-au dat termen 30 zile sa-mi rezolv disputa cu vinzatorul si apoi ramii oltean !
Ei trebuie sa-si ia fee de pe tranzactii: bune sau rele.de fiecare data cind am avut probleme paypalul mi-au refund the money,btw sint oltean:)

lme
10-31-2010, 05:42 PM
Nici o ofensa personala...numai o forma de exprimare romaneasca.