PDA

View Full Version : X-factor

lme
11-27-2010, 09:27 PM
Foloseste cineva x-factor ?
Cum este ?

henric
11-28-2010, 12:49 AM
Foloseste cineva x-factor ?
Cum este ?

Eu nu ,dar am citit numai lucruri bune (vezi sectie,forum),Mai ales ca e 99$ dongle inclus.:thumbsup:Google X-Factor X1.Dar am inteles ca foloseste aceasi carte ca si Nano,Ilink,Satzen,deci aceleasi canale deschise,poate mai stabil???? nu stiu.:noidea:

lme
11-28-2010, 09:05 PM
astept sa soseasca miine prin posta.
Eu am inteles ca ani in urma cei de la x-factor au tulit-o si au creat nfusion. Serverul lui x-factor pare a fi stabil. Se pare ca este un box fara performante extra si deci nu prea multi il cumpara.

henric
11-29-2010, 12:59 AM
astept sa soseasca miine prin posta.
Eu am inteles ca ani in urma cei de la x-factor au tulit-o si au creat nfusion. Serverul lui x-factor pare a fi stabil. Se pare ca este un box fara performante extra si deci nu prea multi il cumpara.

La 99de $ nu ai nimic de pierdut,tinene la curent cind ai timp ,daca esti multumit sau nu.:thumbsup:

lme
11-29-2010, 01:22 AM
Am sa va informez.
Acum o saptamina am primit noul z500 nativa.
Are in fiecare zi 3-4 ppv deschise.
Mai ingheaza imaginea cind si cind dar sint multumit.

henric
11-29-2010, 08:39 AM
Am sa va informez.
Acum o saptamina am primit noul z500 nativa.
Are in fiecare zi 3-4 ppv deschise.
Mai ingheaza imaginea cind si cind dar sint multumit.

Cum poti face diferenta intre ele ?? Vorbesc de modelul 500,Arata la fel..Eu am un 300si merge bine,se frizeaza cam des in ultimul timp.Probabil ca dupa fiasco cu SV,multi au emigrat la Satzen ,Nano,ETC,si servarele sint mai ocupate.Si eu astept Ilink9500,saptamina aceasta am pregatitit modulul din NF si am cumparat fanul .....Te tin la curent.:yes: