PDA

View Full Version : nfHD vs. SV8K

lme
12-04-2010, 10:57 PM
Le am pe amindoua. Nu am avut destul timp sa "ma joc" cu nf ca sa-i descopar toate posibilitatile, dar sv8k imi face impresia unei boxe cam complicate (bin pentru boxa, bin pentru ihub, wiznet acum eliminat, inlocuire de condensatori, inlocuire ventilator, etc).
Din cit am constatat imaginea la nf este egala cu cea de la sv.
Are cineva o parere referitor la cele 2 boxe ?

henric
12-05-2010, 04:13 AM
Le am pe amindoua. Nu am avut destul timp sa "ma joc" cu nf ca sa-i descopar toate posibilitatile, dar sv8k imi face impresia unei boxe cam complicate (bin pentru boxa, bin pentru ihub, wiznet acum eliminat, inlocuire de condensatori, inlocuire ventilator, etc).
Din cit am constatat imaginea la nf este egala cu cea de la sv.
Are cineva o parere referitor la cele 2 boxe ?

Si eu le am pe amindoua,gasesc ca NF este unul dintre cele mai reusite modele HD,pacat de serviciu.....SV il am de 3 ani si nu am avut nici o problema ,mai putin ultimul bin cu care am pierdut ihubul.Dar cu nou new link si un privat ser.este foarte decent.Am testat Pansat 9000 HD,9500 HD,KBox Pant.HD,acum Ilink 9500HD (dezamagit) dar e deschis pe public servar in HD,SV 8000 HD si NF care dupa mine este cel mai reusit si calitativ dar ce facem cu el?????????;)

lme
12-05-2010, 04:53 PM
sa speram ca "superstar" cind va iesi de la pirnaie (cum spun rumorile), va reinvia NFhd. Din toata gama de produse nf, hd este singurul nesuportat de private $. Deci nu a dat codul pentru acest model. De ce ? Poate are de gind ceva cu acest model. Din cite am citit prin alte parti o echipa de coderi de la xfactor au plecat multi ani in urma si au lansat nf pe baza experientei cu xfactor mergind un pas inainte si lansind acest model hd. Xfactor nu are inca un model hd. Se vorbeste de un X2 model hd care va aparea pe piata.
Eu sint inclinat sa-mi vind sv8k si sa astept reinvierea totala a lui nf
Se vad niste miscari in aceasta directie. (canale deschise pe 61.5w)
Cred ca sv, care sint de acord este de o calitate foarte buna, se va oriente spre suport la private $, de unde le mai vin $. Sau poate toata afacerea cu private $ este o alianta de impacare intre producatorii de boxe pirat si Dick. O vad ca o alternativa de venituri cu abonament mai ieftin si fara bataia de cap cu tehnicieni instalatori pentru antene si boxuri specifice lui Dick sau DTv.
Vorba cintecului nostru rominesc: decit noi sa ne certam mai bine un cintec vesel sa cintam !

henric
12-05-2010, 05:03 PM
Canalele deschise pe EchoStar3 sint deocamdata FTA nu ai nevoie de conectie de internet,sint Test CH si orice box HD ce poate scana 61,5 le poate vedea.Nu sint pe SUNS,deci nu vad nici o miscare la NF.Pentru SV ai trecut pe PS...??:tape:

lme
12-05-2010, 05:20 PM
Probabil ca ai dreptate. Eu nu am deschis nf demult. Se vorbea ieri de canalul 300 care a fost vizibil citva timp iesi.
Am avut 2 trial cu sv pe private. Mergea foarte bine.
Dar am citit despre abonati la private care dupa trial si apoi primele zile de abonament platit, ca totul devenise netolerabil.
"In fata gardul si in spate leopardul !"
Dupa ce esti momit de un trial cu foarte buna calitate de serviciu, si dupa ce ai platiti esti in voia soartei.

henric
12-05-2010, 05:29 PM
Pentru SV sint multumit pe PS ,dar de tri saptamini nu mai au HD,lucreaza la problema ,dar in fiecare simbata si duminica au mai multe PPV deschise.Pentru bani platiti ....Cum te descurci cu B**L,ai un sub??Cred ca iesti in Canada.

lme
12-05-2010, 06:07 PM
Nu folosesc bev. am cogeco basic.(sotia are citeva seriale care le vizioneaza saptaminal). am renuntat la bev de cind incercau sa ma pacaleasca cu internetul. am transferat totul la cogeco.
am vazut un timp bev(iarna trecuta) cu iks, dar am constatat ca in afara de canalul de vreme celelalte sint preluari de la dick sau in limba franceza. ma descurc si cu franceza, dar stilul canalelor franceze se aseamana cu cel al italienilor: vorbesc toti deodata si nimeni nu exprima nimic (asemenea si discutiile pe tvri).
probabil ca este boala noastra a latinilor !

nutzu
12-05-2010, 11:46 PM
singurul cu bev partial e limesat,dar zic ca o sa se imbunatateasca.