Log in

View Full Version : cumsa ajungi la un ps

morocanosu
03-12-2011, 10:27 PM
am un nano2 convertit in ilink dar i-mi trebuie un login la un ps

henric
03-13-2011, 12:41 AM
Salut...Am incercat sa-ti raspund la Notificare,dar ai prea putine posturi si nu ai inca aceasta obtiune,dar o data ajuns la 10 posturi vei fi OK.Pentru Praivat servar,e foarte usor ,dar trebuie mai intii sa faci un tur pe la IKS privat servar discutie forum,(ai doua sectii acolo):
NFPS-discutie si
Alte servate private.
Poti afla ce ofera fiecare,daca lumea a multumita,cit costa etc...Iei o decizie si va trebui ca tu sa PM persoanele care se ocupa cu detalile...
Pt.NFPS poti PM pe Wufman..
Pt.alte PS. poti PM Razor 420-ofera B+D;Marcella-ofera??....etc.
Va trebui sa ajungi la 10 posturi si +,ca sa poti trimite si primi PM,dupa ce te decizi ce vrei,cu cine vrei,te aranjezi cu plata si vei primi info.prin E-mail pt.modelul tau de cutie de la persoana unde vei face plata...
E bine sa iei decizia singur cu cine te decizi, pentru setari daca ai nevoie de ajutor sau nu te descurci dane de stire poate te putem ajuta....
O zi -seara placuta...(se pare ca NFPS-e cel mai avantajos-70-80$/ an...)numai DN insa.:thumbsup:

morocanosu
03-18-2011, 03:14 PM
multam fain de raspuns henric
cred ca ti-am mai trimis un mesaj intre timp cu aceleasi intrebari la care mi-ai raspuns deja, nu il lua in seama.
pana una alta postez de zor ca sa fac cele zice postari sa pot trimite pm la cei doi de care mi-ai scris.
i-ti multumesc inca odata de raspuns si daca mai am nelamuriri mai dau de stire

henric
03-19-2011, 12:23 AM
multam fain de raspuns henric
cred ca ti-am mai trimis un mesaj intre timp cu aceleasi intrebari la care mi-ai raspuns deja, nu il lua in seama.
pana una alta postez de zor ca sa fac cele zice postari sa pot trimite pm la cei doi de care mi-ai scris.
i-ti multumesc inca odata de raspuns si daca mai am nelamuriri mai dau de stire

Nu ai pentru ce...nu ezita cu intrebariile daca ai nevoie,o seara placuta..

zidul
03-19-2011, 12:15 PM
Salutare la toti. Am si eu un nano2 si vreu sa-l convertesc in Ilink. Stie cineva care sunt modalitatile pentru plata (donatie) multumesc mult de info. numai bine.

morocanosu
03-19-2011, 11:18 PM
mai ai de postat pana ajungi la 10 postari si poti sa trimiti un pm unuia dintre moderatorii care se ocupa de ps si care te poate indruma unde sa faci donatia.
pana sa dai pm la un moderator mai ai de hotarat la care ps te orientezi ca sunt cateva si nu e rau, cu cat mai multe cu atat mai bine scade pretul/concurenta?
gasesti ceva info in sectiunea paied iks server de pe site, bafta la citit si la hotarat

henric
03-19-2011, 11:21 PM
Salutare la toti. Am si eu un nano2 si vreu sa-l convertesc in Ilink. Stie cineva care sunt modalitatile pentru plata (donatie) multumesc mult de info. numai bine.

Salut..Trebuie sa ajungi la 10 posturi +,dupa aceea vei avea posibilitatea sa PM persoanele care vind "donatii" pentru servar privat....Verifica in IKS privat sectie discutie,acolo ai mai multe posibilitati,depinde ce vrei sa vezi si cit frei sa platesti.......O seara placuta...(nu ezita cu intrebari daca ai nevoie)..

zidul
03-20-2011, 04:17 PM
Ma gindesc cit este de sigur sa platesti donatia pentru ca trebuie platit cu paypal sau western union si ramin informatiile personale. Dar cine nu risca...

henric
03-20-2011, 05:56 PM
Ma gindesc cit este de sigur sa platesti donatia pentru ca trebuie platit cu paypal sau western union si ramin informatiile personale. Dar cine nu risca...

Cu PayPal sau Western,poti plati orice(aproape)sau pe orcine in toata lumea...Nu cred ca va veni cineva dupa tine ..mai repede sar duce dupa cei care colecteaza banii...

zidul
03-20-2011, 08:18 PM
Ai dreptate. Multumesc

morocanosu
03-21-2011, 01:59 AM
total de acord

lme
03-21-2011, 09:45 PM
Poti folosi un credit card temporar pe care il schimbi mereu.