View Full Version : Nfusion Receiver
henric
03-14-2011, 06:15 AM
Se pare ca Nuvenio HD,este iarasi in viata cu un program iesit numai pentru praivat servar prin ordinator...La incercat cineva..??:noidea:
Inca nu dar mi se pare complicat. private$, computer, router, etc. nici nu stii unde sa cauti "buba" cind nu merge, dar este un progres...
henric
03-15-2011, 01:16 AM
Si mie mi se pare complicat,dar cum Ilink9500 e sensibil pe Privat servar si PVR foatre sarac,voi scoate Nuvenio din cutie si soi incerca cit mai curind.Am citit ca e stabil si EPG e OK.O seara placuta...
cum este conectia si serviciul la private ?
Vreau sa stiu cum este serviciul acesta. asta ca o solutie finala daca toate stb cad pe public.
henric
03-17-2011, 12:14 AM
cum este conectia si serviciul la private ?
Vreau sa stiu cum este serviciul acesta. asta ca o solutie finala daca toate stb cad pe public.
Salut Ime,EU sint multumit,cum am mai spus cred ca e viitorul pentru cutiile cu conectie la internet.Depinde foarte mult cutia pe care o ai,SV este solid si foarte stabil.L-am incercat si pe NFPS si pe Razor servar si nu sint probleme.Insa nu pot spune acelasi lucru de Ilink9500,o cutie foarte sensibila si conteaza programul pe care servarul privat il foloseste.Ilink e stabil pe NFPS dar frizeaza pe Razor servar si am avut probleme cu el si pe Latinii...Am un prieten cu Satzen500 pe NFPS si e foarte multumit cu el.Nu stiu celelalte marci de cuti,dar daca tot am NF HD in cutie il voi incerca cu programul nou,poate il voi inlocui cu Ilink care va ramine pe public atita vreme cit va mai fi disponibil......O seara placuta.