PDA

View Full Version : Polskie za friko

lacoster7
12-08-2011, 02:05 AM
Panowie spieszcie sie.
Dzisiaj w srode jest za darmo access do rybki servera.
Na jeden dzien.

FREE 24-hour demo account!
Username: ftvdemo
Password:7em9k
Server: server.fishtv.in
Port:32767
Deskey: 0123456789012345678901234567

I mozna jechac na nim dlugo jesli .........
Wlaczyc na jeden channel i nie zmieniac, nie wylaczac kompa jesli na rq-sssp, ani receivera jesli sv lub limesat.

Powinno dzialac tak dlugo jesli nie ma zadnych zmian, nawet po uplywie tego jednego dnia.

Dlaczego ??????

Otoz receiver laczy sie z serverem, wysyla password, dostaje autoryzacje, i tak dlugo jak jest na tym channel, komunikuje sie z serverem. Autoryzacja czyli access do servera jest dawana na poczatku, przy polaczeniu do servera albo przy zmianie kanalu.

Po wygasnieciu access/dostepu do servera, receiver dalej otrzymuje CW i channel swieci, o ile sie nie amieni kanalu, albo przelacza channel.

Wiec mozna jechac za darmo, podlaczylem dwa receivery, i o ile mi modem nie wysiadzie, lub elektryka siadzie, lub komp sie zawiesi, to moge jechac za darmo na 2 channels.
Jade obecnie na tvn24 i polszmat, reszta to badziewie.

Nie wiem, czy wyjasnilem to dosyc jasno.
Ale to jest szansa, zeby nie placic za dostep do servera i jechac za friko.

Panowie, dajcie znac, czy bedzie wam swiecic po wygasnieciu wednesdaay trial na rybce, uzywajac tej metody.

Chodzi tylko o to, by receiver byl caly czas na tym samym channel.

lacoster7
12-08-2011, 05:08 PM
No i promocja sie skonczyla.
Ale dwa kanaly dalej swieca.
Tak dziala ten ich server.

Jakas parszywa owca doniosla usluznie do syjonisty o powyzszym post i zbanowali mi account sasiada.

Bamm, connected sv premier instead coolsat, just before trial expire and SV - ciemno, ale coolsat podlaczony swieci. No, przynajmniej jeden.

hey, ludek masz msge.

ludek
12-08-2011, 11:29 PM
odpisalem Ci

StanW
12-08-2011, 11:38 PM
:tehe::okay::thumbsup:http://www.ajokes.com/images/pictures/smoke_signals.gif

Satadam
12-09-2011, 02:11 AM
Stan widze ze stare metody sa niezawodne i zawsze dzialaja .....:tehe::tehe::tehe:

lewap
12-09-2011, 06:25 PM
Panowie spieszcie sie.
Dzisiaj w srode jest za darmo access do rybki servera.
Na jeden dzien....
plotki chodza ze...

FishTV Free Trial:
Good for 24Hrs.only
11am to 11am every Wednesdays

Server: 79.142.71.107
Des keys: 0123456789012345678901234567
Port: 32767
Username:ftvdemo
Password: 7em9k
...wiec trzeba poczekac kilka dni

lacoster7
12-10-2011, 02:26 PM
Well, thanx for the info, na nieszczescie nie moge sprawdzic, bo holerny syjonista zbanowal mnie na rybce.

Nie wiem anymore, czy moja metoda dziala.
Mialem rozne cfg's file, na rozne okazje, do roznych serverow. Most of that were free trials do roznych serverow.

pech chcial, ze mialem na jednym porcie na jednym kompie running rq-sssp.
nawet nie wiedzialem o tym, po prostu zapomnialem wylaczyc.

przyszla sasiadka ze swoim sv, zeby jej ustawic.
Zamowilem jej access do rybki servera na moja lewa visa karte.

No i za chiny nie chcial sie wlaczyc, ciemno i ciemno.
Zaczalem kombinowac z roznymi com portami, config file modyfikacja, nic nie idzie, jasny gwint.
Pokrecilem tak wszystko, ze w koncu wpadlem w szal.
Potluklem mlotkiem dwa routery, babsko sie przestraszylo, capnela receiver i uciekla do swojej chalupy.

Pomyslala napewno, jakis nawiedzony szaleniec, hmmmm, moze i dobrze, nie zalezy mi rat ass co ktos mysli o mnie anyway, i w szczegolnosci ta baba.

Moze nie przyjdzie jeszcze raz do mnie, eh , cala przyjemnosc po mojej stronie.

Po 6pm po robocie, przylazl jej chlop, przyniosl receiver, dziabnelismy po browarku, wylaczylem swoje junk comps, podlaczyl wifi router, podlaczyl jego sv i zaswiecil jak ta lala.

Z radosci walnelismy cala szostke, w miedzyczasie podlaczylem moj sv, tez swieci, hmmmmm.

Polazl z powrotem do swojej baby, swoj wylaczylem, zadzwonil ze jest polaczony przez wifi router do mojego routera, i swieci mu bez zadnego freezing.

Nie jestem w tej chwili powiedziec jak i co mialem ustawione, ze mi coolsaty dzialaly na poczatku, i czy moja metoda jest dobra.

U mnie na razie ciemno.
Mam serdecznie dosc tego calego iks gowna.
Wpadlem w paskudny dolek, musze chyba poogladac kiepskiego jolopa, moze mi predzej przejdzie.

kalafior
12-10-2011, 03:17 PM
Naprawde historia mrozaca krew w zylach:no:

igoreshka
12-10-2011, 04:38 PM
all Polish Channels are Up on FishTv

misio58
12-10-2011, 07:33 PM
Hi lacoster7
Moze sasiadka przyszla po cos innego, a nie zeby ustawic jej receiver. Nie da ci siostra ani matka co da ci sasiadka. HAHAHA