lacoster7
12-08-2011, 02:05 AM
Panowie spieszcie sie.
Dzisiaj w srode jest za darmo access do rybki servera.
Na jeden dzien.
FREE 24-hour demo account!
Username: ftvdemo
Password:7em9k
Server: server.fishtv.in
Port:32767
Deskey: 0123456789012345678901234567
I mozna jechac na nim dlugo jesli .........
Wlaczyc na jeden channel i nie zmieniac, nie wylaczac kompa jesli na rq-sssp, ani receivera jesli sv lub limesat.
Powinno dzialac tak dlugo jesli nie ma zadnych zmian, nawet po uplywie tego jednego dnia.
Dlaczego ??????
Otoz receiver laczy sie z serverem, wysyla password, dostaje autoryzacje, i tak dlugo jak jest na tym channel, komunikuje sie z serverem. Autoryzacja czyli access do servera jest dawana na poczatku, przy polaczeniu do servera albo przy zmianie kanalu.
Po wygasnieciu access/dostepu do servera, receiver dalej otrzymuje CW i channel swieci, o ile sie nie amieni kanalu, albo przelacza channel.
Wiec mozna jechac za darmo, podlaczylem dwa receivery, i o ile mi modem nie wysiadzie, lub elektryka siadzie, lub komp sie zawiesi, to moge jechac za darmo na 2 channels.
Jade obecnie na tvn24 i polszmat, reszta to badziewie.
Nie wiem, czy wyjasnilem to dosyc jasno.
Ale to jest szansa, zeby nie placic za dostep do servera i jechac za friko.
Panowie, dajcie znac, czy bedzie wam swiecic po wygasnieciu wednesdaay trial na rybce, uzywajac tej metody.
Chodzi tylko o to, by receiver byl caly czas na tym samym channel.
Dzisiaj w srode jest za darmo access do rybki servera.
Na jeden dzien.
FREE 24-hour demo account!
Username: ftvdemo
Password:7em9k
Server: server.fishtv.in
Port:32767
Deskey: 0123456789012345678901234567
I mozna jechac na nim dlugo jesli .........
Wlaczyc na jeden channel i nie zmieniac, nie wylaczac kompa jesli na rq-sssp, ani receivera jesli sv lub limesat.
Powinno dzialac tak dlugo jesli nie ma zadnych zmian, nawet po uplywie tego jednego dnia.
Dlaczego ??????
Otoz receiver laczy sie z serverem, wysyla password, dostaje autoryzacje, i tak dlugo jak jest na tym channel, komunikuje sie z serverem. Autoryzacja czyli access do servera jest dawana na poczatku, przy polaczeniu do servera albo przy zmianie kanalu.
Po wygasnieciu access/dostepu do servera, receiver dalej otrzymuje CW i channel swieci, o ile sie nie amieni kanalu, albo przelacza channel.
Wiec mozna jechac za darmo, podlaczylem dwa receivery, i o ile mi modem nie wysiadzie, lub elektryka siadzie, lub komp sie zawiesi, to moge jechac za darmo na 2 channels.
Jade obecnie na tvn24 i polszmat, reszta to badziewie.
Nie wiem, czy wyjasnilem to dosyc jasno.
Ale to jest szansa, zeby nie placic za dostep do servera i jechac za friko.
Panowie, dajcie znac, czy bedzie wam swiecic po wygasnieciu wednesdaay trial na rybce, uzywajac tej metody.
Chodzi tylko o to, by receiver byl caly czas na tym samym channel.