Gligoje poslao sam ti pm pogledaj na vrhu notifications
Printable View
Gligoje poslao sam ti pm pogledaj na vrhu notifications
Ako nisi to jos sredio ovde ti je sve na jednom mjestu
http://www.satfix.net/showthread.php...-For-NOI-Setup
znali iko sta se desava sa hrvatskim kanalima tona ima slike nema mozze li se nesto uraditi
kod mene isti problem/ima tone a nema slike/some rts radi normalno/vjerovatnao neke smenje na satelitu/nadajmo se najboljem/pozdrav svima/mokezu
Ovo je samo bila navlakusa .Ovi kanali sada se placaju a samo nova i htr cjena je skoro kao dn basic.Ko hoce informacije moze da ode na htr stranicu.I dok je bilo, bilo je, ali uvjek ce toga biti ,samo treba biti strpljiv i sretan sa onim sta sada ima. Puno pozdrava svima.
ako se sada ovi kanali placaju,zasto onda nisu potpuno iskljucili i sliku i ton, kao i svi prije njih.
Ima li nesto novo sa galaxy ex yu kanali hoce li proraditi
Nevjerujem da ce oskoro proraditi i jedan kanal.Jedino ako nesto bude setelitom kakav update ili nesto da mjenjaju.Ton je ostao po mom misljenju jer jos nisu Update napravili ili im software nisu ok.Neboj se sredice oni to pa cemo i bez tona ostati.Kamo srece da sjebu sta da jos budu free usta sumnjam.Ali uvijek se je nadati.Da bar iks pocne i taj setelit prodavati pa da se moze gledati ali sumnjam.Nova godina nova nada ZIVJELI
The 3 channels have changed their video format from MPEG to H.264, therefore they require a receiver capable of decoding H.264.
They are still 480i, standard definition, but a HD receiver such as an Openbox or AzBox can decode the video. The channels are still open, just the video format has changed.
RTS is still MPEG, but my guess is it will be following the others to save money.
Im using N-fusion HD and no picture.
moze li neko da mi pomogne oko hd dali cu moci dobiti sliku na hrvatskim programima ako nabavim convektor box za hd znaci cabal od antene skopcati na convektor box a convektor box skopcati na resiver dali je to izvodljivo posto nemam hd resiver .
nije moguce care.da je moguce niko nebi kupio HD Receiver.
ok hvala na savjetu pozdrav
RTL je vec kodiran jedan manje .HTR i NOVA se i dalje mogu gledati sa HD unitom a RTS je kao i uvijek potpuno otvoren i takav ce ostati. Pozdrav svima.