Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: Dead JX JB200 Fail

  1. #16
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    91
    Satfix Buxs
    756
    Thanks
    79
    Thanked 51x in 33 Posts

    Default

    Replaced the two caps and I am up and running again. I actually tested these old caps out of circuit and they both read 11uf so I knew right away that they were the culprit. I actually replaced the the two surface mount ceramic caps with two electrolytic caps and my box is now up and running like new.

  2. The Following User Says Thank You to Jdread For This Useful Post:


  3. #17
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    2,911
    Satfix Buxs
    1,026,535
    Thanks
    9,822
    Thanked 9,194x in 2,499 Posts
    Items helicopter
Gift received at 12-23-2019, 06:22 PM from orchidgirlJeep
Gift received at 12-23-2019, 06:22 PM from orchidgirlCrown Royal
Gift received at 12-23-2019, 06:22 PM from orchidgirlSome beer
Gift received at 12-23-2019, 06:22 PM from orchidgirltreasure chest
Gift received at 12-23-2019, 05:52 PM from orchidgirl
Message: jejejeImmunity to Theft

    Default

    Quote Originally Posted by Jdread View Post
    Replaced the two caps and I am up and running again. I actually tested these old caps out of circuit and they both read 11uf so I knew right away that they were the culprit. I actually replaced the the two surface mount ceramic caps with two electrolytic caps and my box is now up and running like new.
    That's as close to old time testing as it gets.Kudos bro

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •