Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: ok2 on new wifi router

  1. #16
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    7,818
    Satfix Buxs
    108,165
    Thanks
    1,921
    Thanked 9,340x in 4,442 Posts
    Items DevilBeef
Gift received at 01-24-2014, 04:26 PM from swanner
Message: Thanks for Your Input, with all the Hot Heads around.. Should be cooked in No Time..LOLDish
Gift received at 12-15-2013, 09:10 PM from holly2012
Message: From an Old FriendDog
Gift received at 10-30-2013, 12:15 AM from Just_angel
Message: love chloe xoxoxWhiskey
Gift received at 03-27-2013, 03:33 PM from thebeav
Message: found this behind the dumpster at the casino when i was looking for W H :)Heart
Gift received at 11-20-2012, 12:22 PM from Just_angel
Message: x0x0A Beer
Gift received at 11-06-2012, 03:58 AM from Styx_N_Stones
Message: I seem to have accumulated too many beers... LOL!Crown Royal
Gift received at 10-11-2012, 03:49 PM from Just_angel

    Default

    Quote Originally Posted by Canadian View Post
    Stb Emp Pro -- StbEmupro.ver.0.9.03 on Android Box
    if you had used the link I provided you would be using 0.9.1.4 after updating

    DODGE the father

    RAM the daughter



    “Always do sober what you said you'd do drunk. That will teach you to keep your mouth shut.”

  2. #17
    Join Date
    May 2017
    Posts
    105
    Satfix Buxs
    245
    Thanks
    32
    Thanked 29x in 19 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by dishuser View Post
    if you had used the link I provided you would be using 0.9.1.4 after updating
    Ill test it out today.
    Thanks
    Last edited by Canadian; 03-11-2018 at 11:58 AM.

  3. #18
    Join Date
    May 2017
    Posts
    105
    Satfix Buxs
    245
    Thanks
    32
    Thanked 29x in 19 Posts

    Default

    So i tried and still the same problem. only Arab channels are working. I'm thinking its the provider that somehow found a way to block it?
    I think there is a way to try it on kodi but that process i have never tried.
    I have access to the panel so if someone can help me with process i would be great full.
    Thanks

  4. #19
    Join Date
    May 2017
    Posts
    105
    Satfix Buxs
    245
    Thanks
    32
    Thanked 29x in 19 Posts

    Default

    or help with setting up the ok2.apk
    i have access to the panel

  5. #20
    Join Date
    May 2017
    Posts
    105
    Satfix Buxs
    245
    Thanks
    32
    Thanked 29x in 19 Posts

    Default

    From the user Panel do i click Create New Line then issue a user name and password and then use the same in the ok2.apk?
    It looks straight forward but i just want to confirm with someone.
    Thanks

  6. #21
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    1,028
    Satfix Buxs
    95,900
    Thanks
    638
    Thanked 4,172x in 714 Posts

    Default

    Yes that's right

  7. The Following User Says Thank You to herkimerjerkimer For This Useful Post:


  8. #22
    Join Date
    May 2017
    Posts
    105
    Satfix Buxs
    245
    Thanks
    32
    Thanked 29x in 19 Posts

    Default

    Update....
    i got a month subscription on Crown to test these boxes and all channels work.
    So now i'm thinking its something with the ok2 server.
    Both boxes work on ok2 at my place but not at there place only Arab working.
    i know ok2 links the mac and serial # but can it be a ip address that its blocking or something like that?
    Any help would be much appreciated.
    thanks

  9. #23
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    1,028
    Satfix Buxs
    95,900
    Thanks
    638
    Thanked 4,172x in 714 Posts

    Default

    Has a reset at server end been done when boxes are at arabs only location?

  10. #24
    Join Date
    May 2017
    Posts
    105
    Satfix Buxs
    245
    Thanks
    32
    Thanked 29x in 19 Posts

    Default

    no they haven't. I'll pm you.

  11. #25
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    7,818
    Satfix Buxs
    108,165
    Thanks
    1,921
    Thanked 9,340x in 4,442 Posts
    Items DevilBeef
Gift received at 01-24-2014, 04:26 PM from swanner
Message: Thanks for Your Input, with all the Hot Heads around.. Should be cooked in No Time..LOLDish
Gift received at 12-15-2013, 09:10 PM from holly2012
Message: From an Old FriendDog
Gift received at 10-30-2013, 12:15 AM from Just_angel
Message: love chloe xoxoxWhiskey
Gift received at 03-27-2013, 03:33 PM from thebeav
Message: found this behind the dumpster at the casino when i was looking for W H :)Heart
Gift received at 11-20-2012, 12:22 PM from Just_angel
Message: x0x0A Beer
Gift received at 11-06-2012, 03:58 AM from Styx_N_Stones
Message: I seem to have accumulated too many beers... LOL!Crown Royal
Gift received at 10-11-2012, 03:49 PM from Just_angel

    Default

    Quote Originally Posted by Canadian View Post
    Update....
    i got a month subscription on Crown to test these boxes and all channels work.
    So now i'm thinking its something with the ok2 server.
    Both boxes work on ok2 at my place but not at there place only Arab working.
    i know ok2 links the mac and serial # but can it be a ip address that its blocking or something like that?
    Any help would be much appreciated.
    thanks
    it links mac not serial

    DODGE the father

    RAM the daughter



    “Always do sober what you said you'd do drunk. That will teach you to keep your mouth shut.”

  12. #26
    Join Date
    May 2017
    Posts
    105
    Satfix Buxs
    245
    Thanks
    32
    Thanked 29x in 19 Posts

    Default

    They tried to reset but still only Arab are working.
    i guess this is a problem that cant be solved.
    Thanks everyone for all the help.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •