Results 1 to 3 of 3

Thread: DreamLink T5 boot issue

  1. #1
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    43
    Satfix Buxs
    396
    Thanks
    7
    Thanked 13x in 10 Posts

    Default DreamLink T5 boot issue

    Hello, Recently purchased a new dream link t5 to replace my working t4. When i connected the t5 it came on at first. So Loaded latest factory and bin files as per instructions. Rebooted machine it started to load and them on view screen on front of box 8888 appeared and keeps on flashing. Cannot access any of the functions. Tried turning off with back switch, disconnecting power supply, waiting several hours etc. When i turn it on still get flashing lights. I have searched for fix but unable to located any results in discussion, files section. Anybody,know what may be causing this. Thinking it may be a boot loop problem. Anybody,know how to resolve this. Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    ʎɹʇunoɔ ʞɔǝu pǝɹ
    Posts
    9,701
    Satfix Buxs
    46,624
    Thanks
    12,130
    Thanked 14,925x in 4,124 Posts
    Items Some beerMartini
Gift received at 04-01-2014, 12:27 AM from hedley
Message: congats on your5KCanadaHeadstonesDevilbeerA Beer
Gift received at 11-13-2013, 11:18 PM from thebeav
Message: This one on me  lolCrown Royal
Gift received at 12-17-2012, 07:15 AM from ICEMAN
Message: merry christmas,thank you

    Default

    try another hdmi cable..
    [KIDWICKED]..;/

  3. #3
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    43
    Satfix Buxs
    396
    Thanks
    7
    Thanked 13x in 10 Posts

    Default

    Thanks for help. Resolved the issue. Removed cover from box and heat shrink module was not in proper place on board. Rather, was down in front. put it back on board and restarted box. It loaded right up all is well now. Thanks again.
    Can close this thread.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •