Results 1 to 4 of 4

Thread: Signal dropping on Ses1 on certain channels

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    537
    Satfix Buxs
    998
    Thanks
    62
    Thanked 143x in 91 Posts
    Items HeadstonesTV

    Default Signal dropping on Ses1 on certain channels

    My dad was watching metv and the signal dropped to 0 tonight. Other channels but not all are working. Would that be a receiver problem or lnb? The lnb is a titanium pl lnb and fairly new. The dish seems to have a good signal. The receiver is a Freesat V8 Super. Ideas?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    537
    Satfix Buxs
    998
    Thanks
    62
    Thanked 143x in 91 Posts
    Items HeadstonesTV

    Default

    I'm finding channels are dropping to 0 on H&I at certain times a day and it's not working now. Can someone check their H&I please?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    411
    Satfix Buxs
    895
    Thanks
    2,228
    Thanked 1,000x in 330 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by dcapper View Post
    I'm finding channels are dropping to 0 on H&I at certain times a day and it's not working now. Can someone check their H&I please?
    working fine here...

  4. #4
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    537
    Satfix Buxs
    998
    Thanks
    62
    Thanked 143x in 91 Posts
    Items HeadstonesTV

    Default

    Thanks for the reply. We had a power surge here and it blew a pile of crap in my house. So either the lnb took the hit or the receiver did. I have a spare so I'll try that first.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •