Results 1 to 6 of 6

Thread: Dreamlink T1+

  1. #1
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    9
    Satfix Buxs
    44
    Thanks
    1
    Thanked 0x in 0 Posts

    Default Dreamlink T1+

    Hoping someone can help me. I have installed a program that requires me to put in a username and password. When I click on the installed program, the username and password enter page pops up for a second then goes away, not giving me time to enter information. Does anyone have any ideas what I need to do to to keep popup up to be able to enter username and password. Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4,198
    Satfix Buxs
    231,819
    Thanks
    3,851
    Thanked 6,489x in 2,508 Posts
    Items Sword

    Default

    it would help if you named the program

  3. The Following User Says Thank You to nobodyspecial For This Useful Post:


  4. #3
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    9
    Satfix Buxs
    44
    Thanks
    1
    Thanked 0x in 0 Posts

    Default

    Yes I quess it would. Sorry about that. It is a IPTV program called MAX. It has to be installed like an app then log in to get it to work.

  5. #4
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    9
    Satfix Buxs
    44
    Thanks
    1
    Thanked 0x in 0 Posts

    Default

    Does anyone have any ideas what I can try or need to do. I tried clicking on the username box quickly for the 1/2 second it comes up but that did not work either. I was hoping once I clicked on it, it would stay up. I looked everywhere in the menu regarding pop ups but did not find anything.

  6. #5
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    91
    Satfix Buxs
    267
    Thanks
    8
    Thanked 53x in 36 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Pinball View Post
    Does anyone have any ideas what I can try or need to do. I tried clicking on the username box quickly for the 1/2 second it comes up but that did not work either. I was hoping once I clicked on it, it would stay up. I looked everywhere in the menu regarding pop ups but did not find anything.
    I have a max panel and one guy had the same problem with the T1 and he tried a few things but was never able to get past the authentication. We tried changing from user/pass to linked mac but the app still showed the login for a second, and he tried DOL but it said invalid url.
    Then he tried different versions of kodi and an old max apk that I had from last year but no luck and he gave up.
    Now I get any prospective customers to load the apk first, and when they see the login let me know before I discuss a price or start a trial. Hopefully they change the mag portal to support other iptv apps besides stalker.

  7. #6
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    9
    Satfix Buxs
    44
    Thanks
    1
    Thanked 0x in 0 Posts

    Default

    Thanks for the info. I guess I will have to give up. Have a good one.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •