Results 1 to 4 of 4

Thread: setting up t5

  1. #1
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    14
    Satfix Buxs
    258
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default setting up t5

    got a t5 receiver do I put dreamlink t5 factort file in first then put t5 0106 0217p.bin in next thanks for help

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    887
    Satfix Buxs
    7,184
    Thanks
    679
    Thanked 1,135x in 475 Posts
    Items boat
Gift received at 08-28-2013, 07:08 PM from darlinkat
Message: thought you might like it....not a surfboard but
there is water involved lolbeerCrown Royal
Gift received at 11-11-2012, 07:48 PM from Just_angel

    Default

    Factory file will already be installed. Just add bin file and reboot the T5 after its installed.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    27
    Satfix Buxs
    58
    Thanks
    5
    Thanked 21x in 9 Posts

    Default

    Factory reset.
    Place the file on.
    Factory reset again.

  4. The Following User Says Thank You to Neil Armstrong For This Useful Post:


  5. #4
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    14
    Satfix Buxs
    258
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Neil Armstrong View Post
    Factory reset.
    Place the file on.
    Factory reset again.
    ok thanks for info

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •