Results 1 to 11 of 11

Thread: Returning box to factory default

  1. #1
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    7
    Satfix Buxs
    31
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Returning box to factory default

    I am trying to return my jynbox to factory default to sell it and it's saying that the file is to large and I'm loading in the front. I've attached a picture of the information of the box to make sure I do load the right factory firmware. After all those years of having fun with this hobby charlie's channels are dropping left and right that's it for me.

    I can't upload the picture
    Anyway that's what it says

    Model: Jynkbox V4
    Loader version: V 1.2.20
    Hardware version: V 1.0.3
    Database version: V 1.0.1
    Firmware version: V 3.2.44
    Build date 2013-9-23
    Barcode: JX13101714
    RF/Slot 1 JB200
    RF/Slot 2 Null

  2. #2
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    398
    Satfix Buxs
    1,595
    Thanks
    268
    Thanked 183x in 87 Posts

    Default

    Why not just delete or change your server info.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    7
    Satfix Buxs
    31
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    When you sell them and here it will probably be bought by arab people looking to catch their fta sat, I need to completely remove any traces of I used the box for any charlie, server info it needs to be as it was when I bought it. I only need to upload the factory firmware and it's good to go but I don't know which one. The one I tried to input it's telling that the file is to large therefore it shouldn't be the right one

  4. #4
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    2,563
    Satfix Buxs
    5,235
    Thanks
    8,828
    Thanked 7,872x in 2,197 Posts
    Items Immunity to Theft

  5. #5
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4,238
    Satfix Buxs
    234,216
    Thanks
    3,881
    Thanked 6,557x in 2,531 Posts
    Items Sword

    Default

    since the boxes come from the factory with software on them I dont see the point of loading a factory file on it
    Just do a factory set

  6. #6
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    7
    Satfix Buxs
    31
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by nobodyspecial View Post
    since the boxes come from the factory with software on them I dont see the point of loading a factory file on it
    Just do a factory set
    reread the thread boxes were used

  7. #7
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    9,486
    Satfix Buxs
    1,223,575,749,275
    Thanks
    3,095
    Thanked 11,388x in 5,442 Posts
    Items DevilBeef
Gift received at 01-24-2014, 04:26 PM from swanner
Message: Thanks for Your Input, with all the Hot Heads around.. Should be cooked in No Time..LOLDish
Gift received at 12-15-2013, 09:10 PM from holly2012
Message: From an Old FriendDog
Gift received at 10-30-2013, 12:15 AM from Just_angel
Message: love chloe xoxoxWhiskey
Gift received at 03-27-2013, 03:33 PM from thebeav
Message: found this behind the dumpster at the casino when i was looking for W H :)Heart
Gift received at 11-20-2012, 12:22 PM from Just_angel
Message: x0x0A Beer
Gift received at 11-06-2012, 03:58 AM from Styx_N_Stones
Message: I seem to have accumulated too many beers... LOL!Crown Royal
Gift received at 10-11-2012, 03:49 PM from Just_angel

    Default

    Quote Originally Posted by bus1962 View Post
    reread the thread boxes were used
    so do what he said

    DODGE the father

    RAM the daughter



    “Always do sober what you said you'd do drunk. That will teach you to keep your mouth shut.”

  8. #8
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    7
    Satfix Buxs
    31
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    For your information doing a factory reset doesn't erase the ip address as well as the server's settings that why it needs the factory firmware that came with the box before I upload the one for fta charlie on the site
    and it's not a factory default it a reset. I was able to erase the server's information but everything shows that this box was used for fta charlie not hard to understand

  9. #9
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4,238
    Satfix Buxs
    234,216
    Thanks
    3,881
    Thanked 6,557x in 2,531 Posts
    Items Sword

    Default

    Quote Originally Posted by bus1962 View Post
    For your information doing a factory reset doesn't erase the ip address as well as the server's settings that why it needs the factory firmware that came with the box before I upload the one for fta charlie on the site
    and it's not a factory default it a reset. I was able to erase the server's information but everything shows that this box was used for fta charlie not hard to understand
    You say everything shows that you used it for Charlie
    What exactly shows if you have deleted server info?
    Last edited by nobodyspecial; 09-08-2019 at 10:09 PM.

  10. #10
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    9,486
    Satfix Buxs
    1,223,575,749,275
    Thanks
    3,095
    Thanked 11,388x in 5,442 Posts
    Items DevilBeef
Gift received at 01-24-2014, 04:26 PM from swanner
Message: Thanks for Your Input, with all the Hot Heads around.. Should be cooked in No Time..LOLDish
Gift received at 12-15-2013, 09:10 PM from holly2012
Message: From an Old FriendDog
Gift received at 10-30-2013, 12:15 AM from Just_angel
Message: love chloe xoxoxWhiskey
Gift received at 03-27-2013, 03:33 PM from thebeav
Message: found this behind the dumpster at the casino when i was looking for W H :)Heart
Gift received at 11-20-2012, 12:22 PM from Just_angel
Message: x0x0A Beer
Gift received at 11-06-2012, 03:58 AM from Styx_N_Stones
Message: I seem to have accumulated too many beers... LOL!Crown Royal
Gift received at 10-11-2012, 03:49 PM from Just_angel

    Default

    Quote Originally Posted by bus1962 View Post
    For your information doing a factory reset doesn't erase the ip address as well as the server's settings that why it needs the factory firmware that came with the box before I upload the one for fta charlie on the site
    and it's not a factory default it a reset. I was able to erase the server's information but everything shows that this box was used for fta charlie not hard to understand
    why did you need server info for fta charlie?lol

    DODGE the father

    RAM the daughter



    “Always do sober what you said you'd do drunk. That will teach you to keep your mouth shut.”

  11. #11
    Putski is offline Visiting Dignitary/ 2018 Week 15&16 Champion
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    451
    Satfix Buxs
    15,457
    Thanks
    1,653
    Thanked 948x in 285 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bus1962 View Post
    When you sell them and here it will probably be bought by arab people looking to catch their fta sat, I need to completely remove any traces of I used the box for any charlie, server info it needs to be as it was when I bought it. I only need to upload the factory firmware and it's good to go but I don't know which one. The one I tried to input it's telling that the file is to large therefore it shouldn't be the right one
    you have to extract the file and then send it to ur usb stick..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •