Results 1 to 5 of 5

Thread: Mag254

  1. #1
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    10
    Satfix Buxs
    66
    Thanks
    41
    Thanked 0x in 0 Posts

    Default Mag254

    Iptv don't work channel guide ok but no video or audio but works ok at my son house . Replaced internet cable download speed 17 Mbps what is the problem anybody can help me please

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    932
    Satfix Buxs
    3,429
    Thanks
    4,047
    Thanked 2,250x in 656 Posts
    Items Immunity to Theft

    Default

    Reboot internet modem then router then after bootup mag. You say you get yellow bar to load?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    10
    Satfix Buxs
    66
    Thanks
    41
    Thanked 0x in 0 Posts

    Default

    The guide is on but video don't play speed test is 17mbs comwave tried to increase speed

  4. #4
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    932
    Satfix Buxs
    3,429
    Thanks
    4,047
    Thanked 2,250x in 656 Posts
    Items Immunity to Theft

    Default

    Again I ask you does yellow bar load all the way?What is the name of your server?What url are you using?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    10
    Satfix Buxs
    66
    Thanks
    41
    Thanked 0x in 0 Posts

    Default

    tanks is working now please close tread
    Last edited by adriagab9; 11-21-2019 at 06:45 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •