Results 1 to 5 of 5

Thread: veiwsat 9000 confused

  1. #1
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    2
    Satfix Buxs
    21
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 1 Post
    Items Dish
Gift received at 04-06-2020, 10:02 PM from orchidgirlCrown Royal
Gift received at 04-06-2020, 10:02 PM from orchidgirlVintage truck
Gift received at 04-06-2020, 10:02 PM from orchidgirlCamaro
Gift received at 04-06-2020, 10:02 PM from orchidgirlTree
Gift received at 04-06-2020, 10:02 PM from orchidgirlCheetos
Gift received at 03-21-2020, 02:43 AM from orchidgirlbeer
Gift received at 03-21-2020, 02:43 AM from orchidgirl
Message: Just a little welcome for you. Check out your posts and you will see the gifts!!helicopter
Gift received at 03-19-2020, 01:48 AM from orchidgirl

    Default veiwsat 9000 confused

    hi all i was testing my veiwsat 9000 up untill well 10 years ago i put it away and never touched it till 2 weeks ago i have a 39 inch with a c/l lnb with a motor i dont want to be like i never tested before just like i said i never touched it since 2010 i beleive just can any1 help to get started again i dont have a clue on what to do to get going again sorry just my mind aint what it use to be were i cant remember but can some1 lead me in the rite derection to get going again i know theres alot of f.t.a channels up there just dont have a clue well sorry i forgot to say is that i did a factory reset on the rec i have the 8qsp module in it still well i think thats how u say or spell ty for readin just hopimg some1 can help plus im a newbee here and like to say ty for excepting me

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5,347
    Satfix Buxs
    1,402,038
    Thanks
    4,971
    Thanked 8,696x in 3,215 Posts
    Items Crown Royal
Gift received at 11-09-2019, 09:07 PM from Putski
Message: Have a couple drinks on me..Sword

    Default

    it can be done but you have a fair amount of work to do
    All your tps would have to be edited and updated
    you would need latest file
    you would need to get a paid server to get 110 and 119 ,no one is offering 129 anymoe
    there are sellers offering 82 and 91 canadian
    Then you need a PC with a serial connection and run Xx client on that pc that's attached via the serial cable to your receiver.
    This is needed to connect to the paid server

  3. The Following 2 Users Say Thank You to nobodyspecial For This Useful Post:


  4. #3
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    3,393
    Satfix Buxs
    1,101,533
    Thanks
    11,465
    Thanked 11,709x in 2,923 Posts
    Items helicopter
Gift received at 12-23-2019, 06:22 PM from orchidgirlJeep
Gift received at 12-23-2019, 06:22 PM from orchidgirlCrown Royal
Gift received at 12-23-2019, 06:22 PM from orchidgirlSome beer
Gift received at 12-23-2019, 06:22 PM from orchidgirltreasure chest
Gift received at 12-23-2019, 05:52 PM from orchidgirl
Message: jejejeImmunity to Theft

    Default

    Quote Originally Posted by nobodyspecial View Post
    it can be done but you have a fair amount of work to do
    All your tps would have to be edited and updated
    you would need latest file
    you would need to get a paid server to get 110 and 119 ,no one is offering 129 anymoe
    there are sellers offering 82 and 91 canadian
    Then you need a PC with a serial connection and run Xx client on that pc that's attached via the serial cable to your receiver.
    This is needed to connect to the paid server
    He doesn't really say,but he may be talking true fta?

  5. The Following User Says Thank You to The Noof For This Useful Post:


  6. #4
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    73
    Satfix Buxs
    601
    Thanks
    5
    Thanked 11x in 11 Posts
    Items Hockey
Gift received at 06-29-2013, 03:22 PM from darlinkat
Message: you are a hockey fan ??? lol

    Default

    I could TRY to help you.......Let me know.

  7. #5
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    438
    Satfix Buxs
    981
    Thanks
    121
    Thanked 226x in 156 Posts

    Default

    The xx-client Nobody is talking about can be found in the link below, there is one for loading it onto a router and one for loading onto a PC..........................

    https://www.satfix.to/showthread.php...t-Captiveworks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •