Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: Buzz XR 4000 sound

  1. #16
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    1,755
    Satfix Buxs
    1,226,184
    Thanks
    1,499
    Thanked 6,006x in 1,194 Posts
    Items helicopter
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from orchidgirlTree
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from orchidgirlMonitor
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from orchidgirlGuitar2
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from orchidgirlACDC
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from orchidgirl
Message: Just because lolSome beer
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from orchidgirlCrown Royal
Gift received at 01-03-2020, 04:57 PM from orchidgirlCamaro
Gift received at 01-03-2020, 04:57 PM from orchidgirl

    Default

    Quote Originally Posted by guy View Post
    Ok thanks it is version 4.0.476 I cant find firmware on my menu
    I was using default I will trt secondary right now seems to be working has in the last week sound on and off at different times
    so I will let you know what happens from now on
    Thanks so much
    Using secondary should fix it I was told to use itt

  2. #17
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    246
    Satfix Buxs
    1,193
    Thanks
    46
    Thanked 92x in 65 Posts

    Default

    Thanks for the information ZORRO I am have the same problem with my Buzz4500 try the secondary sound.

  3. #18
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Diging out
    Posts
    71
    Satfix Buxs
    314
    Thanks
    388
    Thanked 63x in 24 Posts
    Items Yacht
Gift received at 03-08-2020, 08:03 PM from orchidgirlCrown Royal
Gift received at 03-08-2020, 08:03 PM from orchidgirlA Beer
Gift received at 03-08-2020, 08:03 PM from orchidgirl
Message: Just becauseTree
Gift received at 03-08-2020, 08:03 PM from orchidgirlVintage truck
Gift received at 03-08-2020, 08:03 PM from orchidgirlCamaro
Gift received at 03-08-2020, 08:03 PM from orchidgirlCheetos
Gift received at 03-08-2020, 08:03 PM from orchidgirlMonitor
Gift received at 03-08-2020, 08:03 PM from orchidgirl

    Default

    Thanks everyone it seems to be working on secondary
    I will reprt back if it stops working

    Thanks

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •