Results 1 to 15 of 15

Thread: Ok4?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,173
    Satfix Buxs
    1,845,825
    Thanks
    334
    Thanked 361x in 243 Posts

    Default Ok4?

    I'm getting 'cannot load portal' on 2 different xpl 3000 boxes with OK4 that I'm trying to setup. One is android 6 and the other is android 7.1.2.
    Both are at 352.
    Any help appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6,900
    Satfix Buxs
    2,438,304
    Thanks
    7,500
    Thanked 12,531x in 4,292 Posts
    Items Crown Royal
Gift received at 11-09-2019, 09:07 PM from Putski
Message: Have a couple drinks on me..Sword

    Default

    I'll pull out my 3000s today and test them

  3. #3
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,173
    Satfix Buxs
    1,845,825
    Thanks
    334
    Thanked 361x in 243 Posts

    Default

    I got them to work with OK3. Let me know if you get them going with OK4.....
    Thanks for checking.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6,900
    Satfix Buxs
    2,438,304
    Thanks
    7,500
    Thanked 12,531x in 4,292 Posts
    Items Crown Royal
Gift received at 11-09-2019, 09:07 PM from Putski
Message: Have a couple drinks on me..Sword

    Default

    Same issue I'll talk to the dev find out if he knows what's going on

  5. The Following 2 Users Say Thank You to nobodyspecial For This Useful Post:


  6. #5
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,173
    Satfix Buxs
    1,845,825
    Thanks
    334
    Thanked 361x in 243 Posts

    Default

    Sounds good......
    Thank you

  7. #6
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,173
    Satfix Buxs
    1,845,825
    Thanks
    334
    Thanked 361x in 243 Posts

    Default

    Any response from them yet?

  8. #7
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6,900
    Satfix Buxs
    2,438,304
    Thanks
    7,500
    Thanked 12,531x in 4,292 Posts
    Items Crown Royal
Gift received at 11-09-2019, 09:07 PM from Putski
Message: Have a couple drinks on me..Sword

    Default

    You'll have to put the buzz 2 units on ok3

  9. The Following 4 Users Say Thank You to nobodyspecial For This Useful Post:


  10. #8
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,173
    Satfix Buxs
    1,845,825
    Thanks
    334
    Thanked 361x in 243 Posts

    Default

    Alright, at least I know now....
    Thanks

  11. The Following User Says Thank You to squirtNcider For This Useful Post:


  12. #9
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,173
    Satfix Buxs
    1,845,825
    Thanks
    334
    Thanked 361x in 243 Posts

    Default

    Wondering if a Firestick would be able to use OK4 or would I need to put them on OK3 like the buzz 2 boxes?

  13. #10
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    2,243
    Satfix Buxs
    1,943,375
    Thanks
    4,727
    Thanked 7,990x in 1,595 Posts
    Items helicopter
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from BluegrassTree
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from BluegrassMonitor
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from BluegrassGuitar2
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from BluegrassACDC
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from Bluegrass
Message: Just because lolSome beer
Gift received at 01-04-2020, 04:43 PM from BluegrassCrown Royal
Gift received at 01-03-2020, 04:57 PM from BluegrassCamaro
Gift received at 01-03-2020, 04:57 PM from Bluegrass

    Default

    Firestick should be fine.

  14. The Following User Says Thank You to herk For This Useful Post:


  15. #11
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,654
    Satfix Buxs
    3,313,711,183,723
    Thanks
    1,054
    Thanked 1,879x in 852 Posts
    Items PlaneVintage carCoffee makerImmunity to TheftGreeceCanadaWhiskey

    Default

    Quote Originally Posted by squirtNcider View Post
    Wondering if a Firestick would be able to use OK4 or would I need to put them on OK3 like the buzz 2 boxes?
    Like Herk said, firestick should be fine.

    However when we said Buzz2 boxes won't work with OK4, it does not mean that the box itself is the limitation. It is the BuzzTV 2 software. But nothing stops you from installing and using STBEmu (Pro) on the BuzzTV 2 boxes with OK4, if you are willing to live with the STBEmu type interface (like you would on a firestick anyhow). Obviously you don't take advantage of the nicer BuzzTV app interface, but it would work just as well ads a firestick with stmemu.

  16. The Following User Says Thank You to Emporium For This Useful Post:


  17. #12
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,173
    Satfix Buxs
    1,845,825
    Thanks
    334
    Thanked 361x in 243 Posts

    Default

    Thanks....I only have 2 clients with Firesticks...All others have buzz boxes and if they need/want something better, I get them to order a newer style buzz box. Not a big fan of STBEmu.

  18. The Following User Says Thank You to squirtNcider For This Useful Post:


  19. #13
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6,900
    Satfix Buxs
    2,438,304
    Thanks
    7,500
    Thanked 12,531x in 4,292 Posts
    Items Crown Royal
Gift received at 11-09-2019, 09:07 PM from Putski
Message: Have a couple drinks on me..Sword

    Default

    No difference between 3 and 4 imo

  20. The Following 2 Users Say Thank You to nobodyspecial For This Useful Post:


  21. #14
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,173
    Satfix Buxs
    1,845,825
    Thanks
    334
    Thanked 361x in 243 Posts

    Default

    No difference between 3 and 4 imo
    I was wondering if there was much of a difference as I haven't got a chance yet to compare the two. Was gonna load one on each box and check out all the channels side by side. Now I won't worry about that. I just knew some of the internationals on OK4 aren't on OK3, at least thats what I was told......
    Thank you
    Last edited by squirtNcider; 05-28-2023 at 10:38 PM.

  22. #15
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,654
    Satfix Buxs
    3,313,711,183,723
    Thanks
    1,054
    Thanked 1,879x in 852 Posts
    Items PlaneVintage carCoffee makerImmunity to TheftGreeceCanadaWhiskey

    Default

    I have not physically tried to compare the channel differences, but as posted here many times (and clearly indicated on the panel.

    ROMANIAN, TURKISH, AFGHAN/PERSIAN, ISRAEL, URDU, ARABIC, BANGLA channel categories are not available on OK4.

  23. The Following User Says Thank You to Emporium For This Useful Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •